Onze toegewijde adviseurs helpen je direct met je hypotheek, ongeacht je situatie

  • Ook 's avonds en in het weekend adviesgesprekken
  • Experts in elke situatie, of je nou in loondienst of zzp'er bent
  • Je begint online wanneer jij wilt en bespaart zo tijd en geld  


Keurmerken

Onafhankelijk hypotheekadvies van Knab

Begin gratis met de Hypotheek Checker

Je vult online in jouw persoonlijke, beveiligde omgeving jouw gegevens en die van je (potentiële) nieuwe woning in. De Hypotheek Checker berekent direct jouw hypotheek en vergelijkt voor jou 30 hypotheekaanbieders.

Bespreek alles met je hypotheekadviseur

Met een toegewijde hypotheekadviseur bespreek je telefonisch wat voor huis je gaat kopen en hoe jouw financiële situatie eruit ziet, nu én in de toekomst. Samen kiezen jullie de hypotheek die het beste bij jouw wensen aansluit.

Wij regelen je hypotheek

Jij levert je documenten eenvoudig online aan en wij doen de rest. Jouw hypotheek wordt van A tot Z geregeld, inclusief verzekeringen. En betalen hoeft pas achteraf, bij de notaris.

Kosten hypotheekadvies en afsluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies, wat kost dat eigenlijk? Bij Knab betaal je een lage prijs voor advies én het afsluiten van de hypotheek met de bijbehorende verzekeringen. Maar dat is niet het enige. Doordat wij 30 geldverstrekkers vergelijken, heb je altijd de best passende voorwaarden en de laagste rente. Zo bespaar je dus gedurende de volledige looptijd op je hypotheek!

Voordelig hypotheekadvies en afsluiten

Compleet aanbod, lage rente

Bij Knab heb je keuze uit een groot aanbod van geldverstrekkers. Het zijn er 30, om precies te zijn. We kunnen je hypotheek afsluiten bij bekende banken als ING en Rabobank, maar ook bij nieuwe geldverstrekkers als IQWOON en bijBouwe. Daardoor regelen we gegarandeerd de hypotheek die het beste bij jouw wensen aansluit. Met de laagste rente bijvoorbeeld.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zonder hypotheekadvies mijn hypotheek bij jullie afsluiten?
Ja, dat kan. Koop je je eerste huis en heb je genoeg financiële kennis en ervaring, dan kun je zonder advies je hypotheek afsluiten. Dit noem je execution only en je betaalt hier slechts € 650 voor.
Waarom zijn jullie goedkoper dan andere onafhankelijke hypotheekadviseurs?
Heel simpel. Omdat wij werken met de nieuwste technologie. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld zelf online je gegevens invoeren en benodigde documenten uploaden. Dat scheelt ons onnodig werk en dus tijd. En omdat wij online en telefonisch werken, hoeven wij ook geen kantoorpanden in het hele land te betalen. Hiermee besparen wij op de kosten en dat voordeel berekenen wij door aan jou.
Hoelang duurt het om mijn hypotheek via jullie te regelen?
Hier heb jij zelf veel invloed op. Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken om je hypotheek te regelen. Maar als jij zelf direct jouw gegevens correct invult in jouw beveiligde online omgeving, kan het ook binnen een week al rond zijn. Het is dan wel belangrijk dat je de benodigde documenten voor de hypotheekaanvraag, zoals je loonstrook en je identiteitsbewijs, in één keer juist aanlevert.
Hoe weet ik dat ik kwalitatief goed advies krijg?
Bij Knab werken alleen gediplomeerde hypotheekadviseurs. Sterker nog, wij hebben een van de meest gediplomeerde adviseurs van Nederland in huis. Daarom kun je ook in de meest complexe situatie bij ons terecht. Als je als zzp’er een hypotheek met drie leningdelen voor een zelfbouwhuis wilt, om maar een voorbeeld te noemen.
Kunnen jullie mijn hypotheek overal afsluiten?
Wij kunnen jouw hypotheek regelen bij 30 verschillende hypotheekaanbieders, van de bekende banken tot gloednieuwe geldverstrekkers. In totaal zijn dit ruim 40 hypotheken. Dankzij ons complete aanbod vind je bij ons dus altijd de beste hypotheek voor jou, met de laagste rente bijvoorbeeld.

Klanten over ons

Dankzij de hypotheekvergelijker zagen we in één oogopslag waar de rente het laagst en de voorwaarden het best waren. Zo besparen we niet alleen op advies, maar ook op onze maandelijkse lasten.

Nienke & Robert - kochten een huis in augustus 2017

Eerst even kennismaken?

Dat kan in een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Je hoort dan ook direct wat je écht kunt lenen.