Alles over de Maestro-Betaalpas

Opende je voor 27 september 2023 een rekening bij Knab? Dan ben je in het bezit van een Maestro-pas. Op deze pagina vind je alle info over deze betaalpas.

Betalen zoals je gewend bent

Het gemak van de Maestro-betaalpas

Met de Maestro-betaalpas in je portemonnee of op je telefoon kun je veilig geld opnemen en (contactloos) betalen. In binnen- en buitenland.

De mogelijkheden van je Knab Betaalpas

Mobiel betalen

Zonder betaalpas de deur uit? Activeer Apple Pay of Google Pay. Deze handige functie werkt op dezelfde manier als contactloos betalen, maar dan met je mobiele apparaat. 

Contactloos betalen

Met onze Maestro-betaalpas kun je contactloos betalen. Houd je betaalpas dichtbij het betaalapparaat en klaar! Geen gedoe met het invoeren van je pincode bij kleine bedragen tot € 50. Betalen was nog nooit zo eenvoudig.

Pinnen over de grens

Door de standaard werelddekking kun je veilig betalen en geld opnemen in het buitenland. Via de Knab App kun je deze functie eenvoudig uitschakelen door je limiet voor buiten Europa op € 0 te zetten.

Je pincode vergeten?

De pincode van je betaalpas vergeten; het kan de beste overkomen. Via je Knab App vraag je eenvoudig een nieuwe pas aan. Hierbij kies je dan ook een nieuwe pincode. Goed om te weten: je ontvangt geen Maestro-pas meer, maar een Debit Mastercard.

  1. Log in op je Knab App
  2. Tik op de drie stippen of streepjes rechtsonder in je scherm en daarna op 'Betaalpassen'
  3. Selecteer de juiste betaalpas en tik op 'Vervangen'


section image

Blokkeer je Maestro-pas bij verlies of diefstal

Bij verlies of diefstal, kun je je betaalpas eenvoudig vervangen via je Knab App. Je oude betaalpas blokkeren we dan direct. Doe dit direct om misbruik van je betaalpas te voorkomen. Je ontvangt dan een nieuwe betaalpas. Dat is een Debit Mastercard, in plaats van een Maestro-pas.

  1. Open je Knab App   
  2. Klik op de drie stippen of streepjes rechtsonder in je scherm   
  3. Ga naar ‘Betaalpassen’ en selecteer de betaalpas die je wil vervangen 
  4. Tik op 'Vervangen' en volg de stappen 

Vragen over je Maestro-pas?

Onze Service Experts staan voor je klaar

Problemen met je betaalpas en pincode zijn natuurlijk vervelend. Kom je er niet uit? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over de betaalpas of start een chat vanuit je Knab App. Onze Service Experts helpen je dan zo snel mogelijk.

Spreekballonnen en monden