Draadloos mobiel pinnen via Zettle

  • Bespaar € 70 op een Zettle Reader via Knab
  • Geen maandelijkse kosten of contracten
  • Vast tarief van 1,95% per transactie
Vraag aanOpen je rekening

Om Zettle met korting aan te vragen heb je Knab Zakelijk nodig.

Partner van Knab

Wat is Zettle?

Zettle is een mobiel pinapparaat waarmee je kaartbetalingen kunt accepteren. Ideaal voor kleine ondernemers, want het is makkelijk in gebruik en niet duur. Je hebt geen vaste maandelijkse kosten, maar betaalt het vaste tarief van 1,95% per transactie. En ingewikkelde contracten met kleine lettertjes? Daar doen ze bij Zettle niet aan.

Vraag aanOpen je rekening

Zettle is een partner van Knab. We werken samen om jou een voordelige betaaloplossing te kunnen bieden. Om Zettle met korting aan te vragen heb je een zakelijke rekening bij Knab nodig.

Meld je aan

Hoe werkt Zettle?

  1.  Meld je aan voor Zettle en koop de Zettle Reader. Als Knab-klant betaal je slechts € 9 excl. btw (normale prijs is € 79 excl btw).
  2.  Download de Zettle App om je reader te koppelen met je smartphone of tablet.
  3.  Zorg dat je de reader verbindt met een 3G-, 4G- of wifi-netwerk en start met verkopen. Zettle stort je inkomsten binnen 48 uur op je rekening.
Vraag aanOpen je rekening
section image

Korting voor Knab-klanten

De kosten van Zettle op een rij

Je betaalt voor de Zettle Reader. Via Knab kost deze slechts € 9 excl. btw (normale prijs is € 79 excl btw). Zettle rekent zelf 1,95% per transactie, ongeacht de betaalmethode van de klant. Verder zijn er geen maandelijkse of andere verborgen kosten.

Verschillende betaalmethoden

Laat je klanten kiezen

Met een Zettle Reader heb je genoeg betaalmethoden voor je klanten. Hebben ze een American Express of MasterCard? Betalen maar! Rekenen ze liever af met hun plastic betaalpas - of juist niet - en gaan ze voor Apple Pay of Google Pay? Het is allemaal mogelijk.

Vraag aanOpen je rekening
Euroteken

Veelgestelde vragen over Zettle

Is Zettle makkelijk in gebruik?

Zettle is heel makkelijk in gebruik en snel geïnstalleerd. Download de Zettle App en volg de stappen. Je kunt de reader via Bluetooth koppelen met je smartphone of tablet. Daarna kun je het direct gebruiken; je hoeft je bank niet te bellen en je hoeft ook geen training te volgen.

Moet je een Zettle Reader vaak opladen?

Een Zettle Reader gaat acht uur mee, dat zijn ongeveer 100 transacties. Er zit een USB-oplaadkabel bij waarmee je de reader makkelijk oplaadt. Het is ook mogelijk om een oplaaddock aan te schaffen voor € 49.

Is Zettle een veilig betaalmiddel voor mijn klanten?

Zeker. Het mobiele pinapparaat voldoet het aan de hoogste veiligheidsvereisten van de betaalindustrie (PCI DSS). Daarnaast is het apparaat fraudebestendig.

Heb ik internet nodig om de Zettle Reader te gebruiken?

Om je klanten te laten betalen met de Zettle Reader moet je verbonden zijn met een 3G-, 4G- of wifi-netwerk.

Misschien vind je dit ook interessant