Bevestig online betalingen zonder cardreader

Wil je een (betaal)opdracht bevestigen in de Persoonlijke Bankomgeving? Daar heb je de cardreader niet meer voor nodig. Activeer hiervoor de optie ‘mobiel bevestigen’. Daarna bevestig je de opdracht heel veilig en snel met de Knab App.

Direct activeren

Online inloggen zonder gedoe

Heb je de Knab App op je telefoon geregistreerd? Dan heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig om via de computer in te loggen op je Persoonlijke Bankomgeving. Je kunt dan heel eenvoudig inloggen door een QR-code op je beeldscherm te scannen met de Knab App. Hoe dat precies werkt, zie je in het filmpje van 45 seconden hiernaast.

Veilig je bankzaken regelen

Bankieren via de Knab App is niet alleen makkelijk; het is ook veilig en betrouwbaar. Benieuwd hoe wij de veiligheid van mobiel bankieren waarborgen, en wat je daar zelf voor kunt doen?

Lees over veilig bankieren
Of check wat de Consumentenbond zegt over bankieren via een app

Betaalverzoeken sturen

Geld voorgeschoten? Vanuit de Knab App stuur je je vrienden in een handomdraai een betaalverzoek. Handig: stuur een foto van de rekening mee en laat je vrienden zelf het terug te betalen bedrag invullen.

De complete bank in je broekzak

Behalve eenvoudig inloggen en betalen, heeft de Knab App nog veel meer voordelen. Maak bijvoorbeeld spaardoelen aan of kijk op je betaalrekening ‘slim vooruit’ en zie welke automatische afschrijvingen er binnenkort aan zitten te komen. Bovendien stel je in de Knab App zelf in welke betaalalerts je wel en niet wilt ontvangen.