Regel alles simpel via de Knab App

  • Bevestig betalingen op je computer zonder cardreader
  • Log in op je Persoonlijke Bankomgeving zonder wachtwoord
  • Maak spaardoelen aan voor bijvoorbeeld je vakantie
Download in de App storeOntdek het op Google Play

Online inloggen zonder gedoe

Heb je de Knab App op je telefoon geregistreerd? Dan heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord meer nodig om via de computer in te loggen op je Persoonlijke Bankomgeving. Je kunt dan heel eenvoudig inloggen door een QR-code op je beeldscherm te scannen met de Knab App. Hoe dat precies werkt, zie je in het filmpje van 45 seconden hiernaast.

Veilig je bankzaken regelen

Bankieren via de Knab App is niet alleen makkelijk; het is ook veilig en betrouwbaar. Benieuwd hoe wij de veiligheid van mobiel bankieren waarborgen, en wat je daar zelf voor kunt doen? Lees meer over veilig bankieren bij Knab of check wat de Consumentenbond erover zegt.

Betaalverzoeken sturen

Geld voorgeschoten? Vanuit de Knab App stuur je je vrienden in een handomdraai een betaalverzoek. Handig: stuur een foto van de rekening mee en laat je vrienden zelf het terug te betalen bedrag invullen.

De complete bank in je broekzak

Behalve eenvoudig inloggen en betalen, heeft de Knab App nog veel meer voordelen. Maak bijvoorbeeld spaardoelen aan of kijk op je betaalrekening ‘slim vooruit’ en zie welke automatische afschrijvingen er binnenkort aan zitten te komen. Bovendien stel je in de Knab App zelf in welke betaalalerts je wel en niet wilt ontvangen.