Zo werkt het

Een tientje voor elke € 1.000 inleg

Voor iedere € 1.000 die je in de maanden juni en juli inlegt, krijg je van ons € 10 cadeau. Leg je dus in totaal € 2.000 in? Dan ontvang je € 20 en ga zo maar door. De maximale beloning is € 70 per beleggingsrekening. Je doet automatisch mee met de actie als je tijdens de actieperiode geld op je rekening stort.

Bekijk de actievoorwaarden

tijdelijk 70 euro cadeau

Geld inleggen, hoe doe je dat?

stap 1 Open je Knab App

stap 2 Ga in het rekeningoverzicht naar of open 'Knab Beheerd Beleggen' 

stap 3 Klik op 'inleggen'

stap 4 Kies het bedrag dat je wil beleggen en klik op 'overboeken'.

Pluspunten van beleggen bij Knab

Makkelijker kan haast niet

Jij kiest hoeveel risico er bij je past en je bepaalt je inleg. Wij nemen je verder al het werk uit handen. Dat geeft rust en maakt beleggen supermakkelijk!

Altijd inzicht in je beleggingen

Even snel checken hoe je ervoor staat? In de Knab App volg je de ontwikkelingen van je beleggingen op de voet. Tenminste, als je dat wil.

We spreiden je beleggingen

We beleggen je geld op een verantwoorde manier en spreiden wereldwijd in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed. Zo zorgen we ervoor dat je niet te veel risico loopt.

Er zijn geen verborgen kosten

Bij Knab zijn er geen verborgen kosten. Je betaalt jaarlijks maximaal 0,84% van je belegd vermogen en vaste servicekosten van € 1 per maand.

Goed om te weten

Beleggen kent risico's

Waarschijnlijk weet je het wel, maar we willen het toch even gezegd hebben: Beleggen is niet zonder risico. Je beleggingen kunnen meer, maar ook minder waard worden. Je kunt zelfs (een deel van) je geld kwijtraken. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen.

Check de risico's

Veelgestelde vragen over de actie