Zo werkt het

Start met beleggen en krijg € 25 cadeau

Wanneer je op je nieuwe beleggingsrekening € 500 inlegt in de actieperiode ( 1 maart tot en met 30 juni 2023) én een maandelijkse inleg instelt en dat na de actieperiode 3 maanden op je rekening laat staan, krijg je van ons € 25 cadeau. Onze experts beleggen dit geld vervolgens voor je op een verantwoorde manier.

Bekijk de actievoorwaarden

tot 25 euro cadeau als je begint met beleggen

Starten met beleggen, hoe doe je dat?

stap 1 Open Knab Beheerd Beleggen in je Knab App

stap 2 Beantwoord vragen om te weten of beleggen iets voor jou is

stap 3 Klik op 'inleggen'

stap 4 Kies het bedrag dat je wil beleggen en klik op 'overboeken'.

Even checken

Is beleggen iets voor jou?

Twijfel je om te gaan beleggen? Doe de test en ontdek in 6 stappen of het wat voor je is.

Doe de test

Pluspunten van beleggen bij Knab

Makkelijker kan haast niet

Jij kiest hoeveel risico er bij je past en je bepaalt je inleg. Wij nemen je verder al het werk uit handen. Dat geeft rust en maakt beleggen supermakkelijk!

Altijd inzicht in je beleggingen

Even snel checken hoe je ervoor staat? In de Knab App volg je de ontwikkelingen van je beleggingen op de voet. Tenminste, als je dat wil.

We spreiden je beleggingen

We beleggen je geld op een verantwoorde manier en spreiden wereldwijd in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed. Zo zorgen we ervoor dat je niet te veel risico loopt.

Vriendelijk geprijsd

Voor het beheer van je beleggingen betaal je een percentage van je saldo. Door slim te beleggen houden wij de kosten voor jou zo laag mogelijk.

Goed om te weten

Beleggen kent risico's

Waarschijnlijk weet je het wel, maar we willen het toch even gezegd hebben: Beleggen is niet zonder risico. Je beleggingen kunnen meer, maar ook minder waard worden. Je kunt zelfs (een deel van) je geld kwijtraken. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen.

Check de risico's

Veelgestelde vragen over de actie