Een gratis online Financieel Plan

Speciaal voor leden van ZZP Nederland

Het Financieel Plan geeft je een blik in de toekomst. Je ziet precies hoe je besteedbaar inkomen eruit ziet. Zo kun je je plannen als je bijvoorbeeld stopt met werken concreet maken. Daarnaast kan tijdens een persoonlijk gesprek jouw financiële situatie toegelicht worden.

Ik wil een Financieel Plan

Gebruik de toegangscode: zzpnl

Een blik in je toekomst

Dromen doen we allemaal. Een ander huis, een verre reis, eerder stoppen met werken. Maar hoe mooi is het als dromen ook werkelijkheid worden? Als je het Financieel Plan invult, weet je precies waar je aan toe bent. Wat je nu te besteden hebt, maar ook later. Via ZZP Nederland krijg je het Financieel Plan van Knab geheel gratis!

Mooie plannen maken

Stap voor stap breng je je financiële situatie in kaart. Onze tool maakt vervolgens berekeningen en toont je het heden én de toekomst. Je kunt zien wat er bijvoorbeeld gebeurt met je besteedbaar inkomen als je stopt met werken of arbeidsongeschikt raakt. Maar je kunt ook mooie plannen maken. Wil je er een jaartje tussenuit? Dan weet je precies wat je nu opzij moet zetten om dat straks werkelijkheid te laten worden. Dat noemen wij slim met je geld omgaan.

Adviesgesprek

Het Financieel Plan van Knab is snel en eenvoudig in te vullen, mede door de uploadmogelijkheid met Mijnpensioenoverzicht.nl. Alleen kan het zo zijn dat je naar aanleiding van dit inzicht vragen hebt over bijvoorbeeld je pensioen of scenario bij arbeidsongeschiktheid. Tijdens een aanvullend adviesgesprek met een adviseur van ZZP Nederland worden al je vragen beantwoord. Je regelt dit gesprek door contact op te nemen met Knab of ZZP Nederland.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.