Waarom stopt Knab met advies en bemiddeling van zzp verzekeringen?

Vanaf 1 juli 2019 bieden we geen advies en bemiddeling meer aan voor zakelijke verzekeringen. Knab wil klanten op financieel gebied verder helpen. Daarom vonden we het een jaar geleden logisch om zzp’ers die klant zijn bij Knab verzekeringen aan te bieden. Dit vinden we nog steeds een goed idee, maar voor het advies en de bemiddeling willen we samenwerken met een partner. Zo kunnen wij ons focussen op waarvoor we zijn opgericht en waar we goed in zijn: mensen moeiteloos grip geven op hun geldzaken. Zodra we meer weten, hoor je dat uiteraard meteen van ons.

Wanneer wordt mijn verzekering overgezet naar een andere partij?

Dit is nog niet bekend. We zijn in gesprek met een aantal partijen die bij ons passen op gebied servicegerichtheid en dienstverlening. Zodra er meer bekend is, hoor je dat uiteraard meteen van ons. In de tussentijd kun je gewoon bij ons terecht voor vragen, het doorgeven van mutaties of het melden van schade.

Ik heb korting gekregen via Knab, komt deze nu te vervallen? / Verandert er iets aan mijn verzekering(en)?

Nee, inhoudelijk verandert er niets aan jouw verzekering(en). De voorwaarden, de polis en dus ook je premie blijven ongewijzigd. Ook kun je gewoon gebruik blijven maken van je Knab rekening en/of andere diensten via Knab.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn verzekering(en)?

Heb je vragen over je verzekering(en)? Je kunt gewoon bij ons terecht voor vragen, wijzigingen in je verzekering of het melden van schade. Mail je vraag naar service@knab.nl of start een chat.

Waarom kan ik geen nieuwe zzp verzekering(en) afsluiten via Knab?

Op dit moment kun je tijdelijk geen nieuwe verzekeringen via ons afsluiten omdat we de focus hebben verlegd. Als we een geschikte partner hebben gevonden, willen we onze zakelijke klanten graag weer helpen met hun verzekeringen.

Hoe kan ik mijn verzekering(en) opzeggen?

Je kunt je verzekering opzeggen na de minimale looptijd van je verzekering. Dit doe je door een e-mail te sturen naar service@knab.nl.