Voor iedereen die kan wachten

Meld je aan voor 't Wachtbankje

  • Krijg meteen een melding als je weer de nieuwe rekening kunt openen
  • Ontvang gratis het Financieel Plan en handige tips terwijl je wacht
  • Maak kans op een splinternieuwe zitbank t.w.v. € 2.500!

Kijk wel vast goed naar onze acceptatiecriteria. Hier moet je aan voldoen om straks de aanvraag van je betaalrekening af te kunnen ronden.

Ga naar de zakelijke acceptatiecriteria

Hoe lang duurt dit?

We kunnen geen precieze datum geven. Onze huidige klanten kunnen in ieder geval als eerste een extra pakket openen via het vernieuwde aanvraagproces. Daarna ronden we de aanvraagprocessen voor bv’s, vof’s en maatschappen af. We streven ernaar om voor het einde van het jaar het aanvraagproces voor de meeste rekeningtypen gereed te hebben. Begin 2020 kunnen ook de bv’s waarvan een bestuurder geen natuurlijk persoon is, een zakelijke rekening bij ons aanvragen.

Meld je aan

Terwijl je wacht...

Nu al beginnen met je financiën voor later

Wachten gaat altijd sneller als je bezig bent. Daarom kun je starten met het gratis Financieel Plan van Knab. Via de e-mail ontvang je een link, zodat je het Plan direct online kunt invullen. Zo krijg je inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie.

Zodra je je aanmeldt ontvang je ook nog financiële tips waarmee je direct meer uit je geld kan gaan halen.

Wachten is winnen!

Maak kans op een bank

Onder alle nieuwe klanten die op 't Wachtbankje hebben gezeten, verloten we een spiksplinternieuwe zitbank. Eentje die je zelf mag uitkiezen, ter waarde van € 2.500. Voor op je kantoor, of lekker voor in huis!

Bekijk de actievoorwaarden

Help!

Ik kan niet wachten...

Je kunt niet altijd wachten op een nieuwe betaalrekening. Begrijpen we. Heb jij er nu een nodig? Kijk dan op bankenvergelijking.nl en check welke bank - op Knab na - het beste bij je past. Daarna kun je natuurlijk naar ons overstappen met de gratis Overstapservice!

Ga naar bankenvergelijking.nl

Veelgestelde vragen over 't Wachtbankje

Waarom kan ik nu geen zakelijke rekening aanvragen?

Steeds meer ondernemers worden klant bij Knab. Het is belangrijk dat we al deze aanvragen goed kunnen verwerken en monitoren. Zo dragen we ons steentje bij aan de veiligheid van het betaalverkeer.

Daarom automatiseren en vernieuwen we op dit moment het aanvraagproces van onze bankproducten. Particulieren en eenmanszaken kunnen bijvoorbeeld nu al vanuit de Knab App een rekening aanvragen. Deze nieuwe aanvraagmethode maakt het voor jou als klant net zo veilig en makkelijk om een rekening bij Knab te openen. Tegelijkertijd is het voor Knab eenvoudiger om de aanvragen te beoordelen en te verwerken.

Voor een aantal bedrijfsvormen is deze nieuwe aanvraagmethode helaas nog niet klaar. Dat vinden we heel vervelend. We hadden gepland om dit nieuwe aanvraagproces voor alle bedrijfsvormen nu gereed te hebben. Dat is dus niet gelukt. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening veilig blijft, kun je voor een aantal bedrijfsvormen tijdelijk geen zakelijke rekening aanvragen. Dit duurt totdat de nieuwe aanvraagmethode gereed is. Ons streven is dat dit voor alle bedrijfsvormen aan het eind van dit jaar het geval is.

Wanneer kan ik weer een zakelijke rekening voor mijn bedrijf aanvragen?

Wanneer je weer een nieuwe zakelijke rekening kunt aanvragen, kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen. We streven ernaar om uiterlijk voor het einde van het jaar alle bedrijfsvormen die binnen onze zakelijke acceptatiecriteria vallen weer als klant te verwelkomen.

Kan ik meteen klant worden wanneer het weer mogelijk is om een rekening te openen?

We kunnen niet garanderen dat je aanvraag wordt geaccepteerd wanneer het weer mogelijk is om een rekening aan te vragen. Daarvoor moet je namelijk altijd voldoen aan onze zakelijke acceptatiecriteria.

Knab Zakelijk is ideaal voor zzp’ers en kleine ondernemers. Voor grote of complexe ondernemingen is onze zakelijke rekening niet geschikt. Daarom stellen we je tijdens de rekeningaanvraag een aantal vragen over jouw organisatiestructuur en bedrijfsactiviteiten. Zo kunnen we beter beoordelen of je bedrijf en je bedrijfsactiviteiten binnen onze acceptatiecriteria vallen. Lees onze acceptatiecriteria dus goed door.

Ik wil nu een zakelijke rekening openen en kan niet wachten, wat nu?

Erg vervelend dat we je nu niet kunnen helpen bij Knab. Maar we snappen ook heel goed dat wachten niet altijd een optie is. Kijk eens op www.bankenvergelijking.nl voor een andere bank die misschien ook bij jou past.

Ik wil graag wachten en kans maken op een zitbank, wat zijn de voorwaarden?

Iedereen die plaatsneemt op ‘t Wachtbankje dingt mee naar de zitbank. Uiteraard hanteren we wel een aantal voorwaarden. Zo kun je maar één keer deelnemen en is de prijs persoonsgebonden. Al onze voorwaarden vind je in de actievoorwaarden.

Wat is het Financieel Plan en hoe krijg ik er een?

Het Financieel Plan van Knab is een tool waarmee je meteen overzicht hebt in jouw financiën. Dat is handig om gezonde financiële keuzes voor nu te maken, maar ook voor later.

Met het Financieel Plan krijg je inzicht in je huidige én toekomstige situatie. Stap voor stap breng je je financiële situatie in kaart. Onze tool maakt vervolgens berekeningen en toont je een compleet Financieel Plan.

Hierdoor kun je je beter voorbereiden op persoonlijke wensen die je wellicht hebt, zoals de aankoop van een huis, het volgen van een studie, eerder stoppen met- of simpelweg minder werken. Ook krijg je inzicht in de financiële gevolgen als jij of je partner arbeidsongeschikt wordt, werkloos raakt of overlijdt. Zo kun je bijvoorbeeld beter bepalen of je risico’s wilt afdekken of juist niet.

Je hoeft geen klant te zijn om het Financieel Plan te openen. Nu je nog even op het ‘t Wachtbankje zit, kun je dus al wel beginnen met het plannen van een gezonde financiële toekomst!

Heb je nog een vraag?

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Onze acceptatiecriteria

s