Zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden

 • Uniek via Knab: Gratis Fit module voor ondernemers
 • 4% collectiviteitskorting op de basisverzekering
 • 20% collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen
 


 

Via onze partner Nationale-Nederlanden

De zorgverzekering voor jou als eigen baas

Heb jij nog geen goede zorgverzekering, bijvoorbeeld omdat je net zzp'er bent geworden? Knab selecteerde een zorgverzekering die goed past bij de behoeften van zzp'ers en ondernemers. Sluit de verzekering eenvoudig af, mét collectiviteitskorting.
Knab werkt samen met Nationale-Nederlanden voor de zorgverzekering

Speciaal voor Knab-klanten

Krijg 4% korting op de basisverzekering

De zorgverzekering is van Nationale-Nederlanden. Je betaalt hiervoor een premie van € 117,85 per maand, bij een eigen risico van € 385. De hoogte van je premie hangt af van het eigen risico dat je kiest en of je aanvullende dekkingen wilt.

Als klant van Knab krijg je 4% korting op de premie van de basisverzekering en 20% korting op de premie van een aanvullende verzekering.

Bereken zorgpremie  Download premieoverzicht

De basisverzekering van de Nationale-Nederlanden

Knab heeft samen met Nationale-Nederlanden het aanbod van de basisverzekering bepaald. Zo voldoet deze volgens ons aan de behoeften van zzp'ers en (kleine) ondernemers.

Vrije zorgkeuze

Je mag zelf bepalen door welke zorgverlener of -instelling je behandeld wordt.

Toegang tot de beste specialisten

Met de Zorgvergelijker vind je eenvoudig de beste specialist. Second opinion nodig? Raadpleeg het internationale netwerk van topspecialisten.

Wachtlijstbemiddeling

Lange wachtlijsten? De zorgadviseurs van Nationale-Nederlanden zoeken uit of je ergens anders misschien sneller geholpen kunt worden en regelen het voor je.

Bekijk alle vergoedingen

Spoedhulp in het buitenland

Als je spoedhulp nodig hebt in het buitenland, wordt dit voor 100% vergoed.

Uniek voordeel: gratis Fit module

De Fit module vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies.

Ondersteuning bij mantelzorg

Nationale-Nederlanden denkt ook aan je gezin. Als je mantelzorg geeft, krijg je tot twee weken vervanging. Zo heb jij meer tijd voor jezelf of je bedrijf.

Ook handig

Extra services bij de zorgverzekering

 

Doe de Gezondheidscheck

Hoe groot is jouw kans op diabetes, een burn-out of hart- en vaatziekten? Als verzekerde bij Nationale-Nederlanden doe je gratis de Gezondheidscheck. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk rapport, met tips om je gezondheid te verbeteren.

 

Raadpleeg de Gezondheidslijn

Heb je een vraag over je gezondheid of twijfel je of je naar een huisarts moet gaan? Met een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering heb je 24 uur per dag toegang tot deskundig medisch advies. Zowel telefonisch als via de ‘Vraag de dokter’-app.

Aanvullende dekkingen

De basisverzekering kun je uitbreiden met één van de vijf aanvullende verzekeringen: Start, Extra, Compleet, Comfort of Combi. Bij een aanvullende (tandarts)verzekering krijg je een gratis ongevallendekking voor mondzorg tot € 10.000. Download gratis de Pakketvergelijker van Nationale-Nederlanden en kies de aanvullende verzekering die bij je past.

Bekijk alle vergoedingen Download de Pakketvergelijker 

Hoe werkt het?

Zo regel je jouw zorgverzekering

 • Bereken je premie, inclusief de collectiviteitskorting
 • Laat je gegevens achter om de verzekering aan te vragen
 • Nationale-Nederlanden controleert je aanvraag
 • Goedgekeurd? Dan ontvang je binnen 10 dagen je polisblad!
 • Bereken je zorgpremie    Nationale Nederlanden is goedgekeurd als partner

  Veelgestelde vragen over de zorgverzekering voor zzp'ers en ondernemers

  Waarom zou ik mijn zorgverzekering afsluiten via Knab?

  We hebben een zorgverzekering geselecteerd die past bij wat jij nodig hebt als zzp'er of ondernemer. Nationale-Nederlanden denkt mee en begrijpt dat tijd kostbaar is voor een ondernemer. Ook krijg je via ons een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Want de voordelen van in loondienst zijn, mag je als zzp'er of ondernemer niet mislopen.

  Waarom werkt Knab samen met Nationale-Nederlanden?

  Het kiezen van een geschikte zorgverzekering kan lastig zijn met al die aanbieders en voorwaarden. Om jou hierbij te helpen, hebben we een verzekering geselecteerd die voorwaarden heeft die geschikt kunnen zijn voor mensen met een eigen bedrijf. Bij het selecteren hebben we gelet op de kwaliteit van het product, de toegevoegde waarde voor zzp'ers en ondernemers en de servicegerichtheid van de aanbieder.

  Nationale-Nederlanden is een gespecialiseerde partij op gebied van zorgverzekeringen.

  Hoe kan ik de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden aanvragen?

  Wanneer je op onze website op de button 'Zorgpremie berekenen' drukt, word je doorgestuurd naar de website van Nationale-Nederlanden. Hier wordt het aanvraagproces in gang gezet.

  Heb je vragen over je aanvraag of de dekking? Neem dan contact op met de verzekeraar.

  Wat wijzigt er in 2020 aan mijn zorgverzekering?
  Tijdens Prinsjesdag werd bekendgemaakt dat er in 2020 een aantal dingen veranderen rondom je zorgverzekering. Zo gaat de zorgpremie met gemiddeld € 3 per maand omhoog en stijgt de zorgtoeslag. Daarnaast wordt de maximale collectiviteitskorting die zorgverzekeraars mogen geven op de basisverzekering gehalveerd. In dit artikel lees je hoeveel de korting daalt en waarom.

  Aan de dekking van de basisverzekering verandert er niets in 2020. Ook het verplichte eigen risico blijft met € 385 gelijk.

  Ik heb nog vragen, met wie kan ik contact opnemen?

  Voor vragen over deze verzekering kun je terecht bij Nationale-Nederlanden.

  Telefoon: 026-353 5353
  Op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur.

  WhatsApp: 06-12972045
  Voeg toe aan je contacten en stuur een appje!

  Waarom zou ik een zorgverzekering voor zzp'ers of ondernemers afsluiten?

  Als eigen ondernemer is het belangrijk dat je gezond blijft en dat je bij uitval snel weer aan de slag kunt. De door Knab geselecteerde zorgverzekering is een zorgverzekering die onder andere daarop focust. Daarnaast kun je altijd zelf je arts of zorgverlener kiezen en geniet je van een mooie korting via Knab.

  Let op: de zorgverzekering is een particuliere verzekering en sluit je dus af voor jezelf. Je kunt eventueel je gezin meeverzekeren. Het is niet mogelijk om de verzekering af te sluiten voor je bedrijf.

  Kan iedereen de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden afsluiten via Knab?

  Bij het selecteren van de zorgverzekeringen hebben we erop gelet dat de polis nuttig is voor zzp'ers en ondernemers. Denk hierbij aan de bijkomende extra's, zoals een consult bij een bedrijfsarts. Als je geen zzp'er bent, kun je ook gebruikmaken van de geselecteerde verzekering, maar check dan wel goed de voorwaarden. Zo weet je zeker dat jij ook wat aan de verzekering hebt.

  Wat zijn relevante kenmerken van de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden?

  Wil je weten hoe je de zorgverzekering kunt opzeggen? En of er nog beperkende voorwaarden zijn waar je rekening mee moet houden? Op deze pagina van Nationale-Nederlanden staan de belangrijkste documenten van de zorgverzekering op een rij.

  Hier vind je onder andere:

 • Aanvraag- en declaratieformulieren
 • Polisvoorwaarden en vergoedingenoverzicht
 • Verzekeringskaarten
 • Reglementen en tarieven
 • Vergoedingenoverzichten voor zorgverzekering in het buitenland
 • Goed om te weten

  Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over Nationale-Nederlanden, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.