Zorgverzekering voor jou als eigen baas

Voor jou geselecteerd en mét collectiviteitskorting

Als zzp’er of ondernemer wil je gezond blijven om je werk te doen. Dan kun je wel een zorgverzekering gebruiken die je daarbij helpt. En die bij ziekte de juiste zorg vergoedt. We selecteerden daarom drie zorgverzekeringen die je als zakelijke klant voor 2019 kan afsluiten, inclusief een collectiviteitskorting en de vrijheid om zelf je zorgverlener of zorginstelling te kiezen.

Nationale Nederlanden 

Voor de extra zekerheid

Basispremie: € 118,31

 • Vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
 • 8% collectiviteitskorting op je basisdekking
 • Tot 25% collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen
 • Gratis fitmodule
 • Toegang tot topspecialisten en wachtlijstbemiddeling

Meer informatie

Zorgdirect 

Voor de scherpe prijs

Basispremie: € 114,91

 • Vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
 • 8% collectiviteitskorting op je basisdekking
 • 7% collectiviteitskorting op je aanvullende verzekeringen

Meer informatie

 

Voor het geval dat

Basispremie: € 119,97

 • Unieke combi van zorg én AOV i.s.m. ZZP NL
 • Vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
 • 10% collectiviteitskorting op je basisdekking
 • 7% korting op je AOV (incl. 5% combi-korting)
 • Tot 15% collectiviteitskorting op je aanvullende verzekeringen
 • Doorgaansmodule: onbeperkte fysio & hulp voor je gezin

Meer informatie

Disclaimer

Om je goed van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij van de zorgverzekeraar je contactgegevens als je een zorgverzekering hebt afgesloten. Uiteraard gaan we heel zorgvuldig met deze gegevens om. Meer informatie vind je op www.knab.nl/privacy.

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Dienstenwijzer Zorg.

Waarom passen deze verzekeringen bij jou?

Wij zijn alleen met zorgverzekeraars om tafel gaan zitten die goed passen bij de wensen van de (kleine) ondernemer. Zij vergoeden de juiste zorg, zodat jij bij ziekte snel weer op de been bent. Ook sluit je de verzekering helemaal online af. Wel zo handig.


Waarom je zorgverzekering afsluiten via Knab?

Knab maakt zich hard voor ondernemers en heeft daarom drie zorgverzekeringen voor je geselecteerd die passen bij wat jij nodig hebt als zzp'er of ondernemer. Ook krijg je via ons een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Want de voordelen van in loondienst zijn, mag je als zzp'er of ondernemer niet mislopen.

Veelgestelde vragen

Waarom biedt Knab zorgverzekeringen aan?

Als zzp'er of ondernemer loop je soms voordelen mis die mensen in loondienst wel hebben. Zo kopen werkgevers vaak collectief zorgverzekering in, waardoor hun werknemers een fikse premiekorting krijgen.

Knab maakt zich hard voor ondernemers en heeft daarom een overeenkomst gesloten met drie zorgverzekeraars die qua aanbod goed passen bij de behoefte van kleine ondernemers. Door die deals krijg jij de zorg die bij je past, en een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Hoe biedt Knab de zorgverzekeringen voor zzp'ers en ondernemers aan?

Het kiezen van een geschikte zorgverzekering kan lastig zijn met al die aanbieders en voorwaarden. We helpen je hier graag bij door een voorselectie te maken van verzekeringen die wij geschikt vinden voor mensen met een eigen bedrijf. Bij het selecteren hebben we gelet op de kwaliteit van het product, de toegevoegde waarde voor zzp'ers en ondernemers, en de servicegerichtheid van de aanbieder.

Uiteindelijk kozen we 3 verschillende soorten verzekeringen, allen met een aantrekkelijke korting. Je kunt nu kiezen tussen een zorgverzekering met een zeer uitgebreide dekking, een zorgverzekering met een zeer scherpe premie en een aanbieder met een zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering in één.

Waarom zou je een zorgverzekering voor zzp'ers en ondernemers afsluiten?

Als eigen ondernemer is het belangrijk dat je gezond blijft en bij uitval snel weer aan de slag kunt. De door Knab geselecteerde zorgverzekeringen zijn zorgverzekeringen die speciaal daarop focussen. Daarnaast kun je altijd zelf je arts of zorgverlener kiezen en geniet je van een mooie korting via Knab.

Let op: de zorgverzekering is een particuliere verzekering en sluit je dus af voor jezelf. Je kunt eventueel je gezin meeverzekeren. Het is niet mogelijk om de verzekering af te sluiten voor je bedrijf.

Hoe werkt het aanvraagproces?

Je kiest op onze website de aanbieder waarbij jij de zorgverzekering wilt afsluiten. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de aanbieder zelf, waar je het aanvraagproces in gang zet.

Heb je vragen over je aanvraag of de dekking? Neem dan contact op met de verzekeraar.

Kan iedereen een zorgverzekering voor zzp'ers en ondernemers afsluiten bij Knab?

Bij het selecteren van de zorgverzekeringen hebben we erop gelet dat de polissen nuttig zijn voor zzp'ers en ondernemers. Denk hierbij aan de bijkomende extra's, zoals een consult bij een bedrijfsarts. Als particulier kun je ook gebruik maken van de geselecteerde verzekeringen, maar check dan wel goed de voorwaarden. Zo weet je zeker dat jij ook wat aan de verzekering hebt.

Hoe verdient Knab geld met zorgverzekeringen

Knab ontvangt een vergoeding van de zorgverzekeraars per verzekering die wij afsluiten. Op deze manier verdienen wij geld met Verzekeren. De zorgverzekeraars geven ons deze vergoeding, omdat wij hun product op de markt brengen en verkopen.

Jij merkt hier helemaal niets van als je een verzekering via ons afsluit. We regelen de vergoeding onderling met de verzekeraar.