Kom van je bank af!

Tijd voor een nieuwe bank? Met de gratis Overstapservice van Knab is overstappen heel eenvoudig. Stap nu over naar Knab en ontvang €50 op je nieuwe rekening.

Naar de actie

Besparen op je hypotheeklasten

Aan het einde van je rentevaste periode kun je zonder boete overstappen naar een andere bank. Benieuwd of en hoeveel jij kunt besparen op je hypotheeklasten?

Bereken nu


Je rekeningnummer snel bekend

Heb jij alle belangrijke personen en bedrijven al ingelicht over je rekeningnummer bij Knab? Dat kan automatisch met onze handige Overstapservice! Als je deze service aanvraagt, krijg je ook nog eens € 50 cadeau.

Aanvragen

Overstapactie

Knab Bieb

In de Bieb vind je slimme tips en handige info in de vorm van artikelen, video’s, checklists en e-books. Zo kom je goed beslagen ten ijs als het gaat om je financiën.

Naar de Bieb

Knab Lab

In Knab Lab lanceren we al onze nieuwe producten en diensten. Samen met klanten bespreken we wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo blijven we altijd optimaliseren.

Naar Knab Lab

Knab Community

Op het forum ontdek jij wat er leeft bij andere klanten van Knab. Ook kun je zelf een bijdrage leveren door vragen te stellen, feedback te geven of ideeën te delen.

Naar het forum