Voor iedereen die kan wachten

Meld je aan voor 't Wachtbankje

  • Krijg meteen een melding als je weer de nieuwe rekening kunt openen
  • Ontvang gratis het Financieel Plan en handige tips terwijl je wacht
  • Maak kans op een splinternieuwe zitbank t.w.v. € 2.500!

Kijk wel vast goed naar onze acceptatiecriteria. Hier moet je aan voldoen om straks de aanvraag van je betaalrekening af te kunnen ronden.

Ga naar de acceptatiecriteria

Hoelang duurt dit?

We kunnen geen precieze datum geven. Onze huidige klanten kunnen in ieder geval als eerste een extra pakket openen via het vernieuwde aanvraagproces. We streven ernaar dat dit halverwege 2020 gereed is voor onze klanten die een extra particulier bankpakket willen openen.

Wil je als Knab-klant een zakelijk bankpakket openen, dan kan dat voor eenmanszaken ook uiterlijk halverwege 2020. Bedrijven met een andere rechtsvorm kunnen helaas naar verwachting komend jaar geen zakelijke rekening bij ons openen.

Aan de slag

Terwijl je wacht...

Nu al beginnen met je financiën voor later

Wachten gaat altijd sneller als je bezig bent. Daarom kun je starten met het gratis Financieel Plan van Knab. Via de e-mail ontvang je een link, zodat je het Plan direct online kunt invullen. Zo krijg je inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie.

Zodra je je aanmeldt ontvang je ook nog financiële tips waarmee je direct meer uit je geld kan gaan halen.

Wachten is winnen!

Maak kans op een bank

Onder alle nieuwe klanten die op 't Wachtbankje hebben gezeten, verloten we een spiksplinternieuwe zitbank. Eentje die je zelf mag uitkiezen, ter waarde van € 2.500. Voor op je kantoor, of lekker voor in huis!

Bekijk de actievoorwaarden

Help!

Ik kan niet wachten...

Je kunt niet altijd wachten op een nieuwe betaalrekening. Begrijpen we. Heb jij er nu een nodig? Kijk dan op bankenvergelijking.nl en check welke bank - op Knab na - het beste bij je past. Daarna kun je natuurlijk naar ons overstappen met de gratis Overstapservice!

Ga naar bankenvergelijking.nl

Veelgestelde vragen over 't Wachtbankje

Ik ben al klant, waarom kan ik niet nog een pakket aanvragen?

Steeds meer mensen willen klant worden bij Knab. Het is belangrijk dat we al deze aanvragen goed kunnen verwerken en monitoren. Zo dragen we ons steentje bij aan de veiligheid van het betaalverkeer. Wij hebben als bank de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het betaalverkeer veilig blijft.

Daarom automatiseren we het aanvraagproces van onze bankproducten. Ben je al klant? Dan kun je alleen nog nieuwe bankpakketten aanvragen via de Knab App. Deze nieuwe aanvraagmethode maakt het voor jou net zo veilig en makkelijk om een bankpakket bij Knab te openen. Tegelijkertijd is het voor Knab makkelijker om de aanvragen te beoordelen en te verwerken.

Voor een aantal bedrijfsvormen en voor onze huidige klanten is deze nieuwe aanvraagmethode helaas nog niet klaar. Dat vinden we heel vervelend. We hadden gepland om dit nieuwe aanvraagproces nu gereed te hebben. Dat is dus niet gelukt. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening veilig blijft, kun je tijdelijk dus geen zakelijke rekening aanvragen. Dit duurt totdat de nieuwe aanvraagmethode gereed is, ons streven is dat dit uiterlijk halverwege 2020 het geval is.

Wanneer kan ik een nieuwe rekening aanvragen?

In de komende maanden hopen we voor al onze producten het nieuwe aanvraagproces klaar te hebben. Wanneer dat exact is, kunnen we nog niet zeggen. We streven ernaar om uiterlijk halverwege 2020 onze klanten weer een extra pakket te kunnen aanbieden.

Ik ben al klant. Als ik straks weer een rekening aanvraag, wordt deze dan direct geaccepteerd?

We kunnen niet garanderen dat je aanvraag wordt geaccepteerd als het weer mogelijk is om een rekening aan te vragen. Als je bijvoorbeeld een extra zakelijk pakket wilt afsluiten, of als je als zakelijke klant Knab Plus aanvraagt, moet je aan de onze zakelijke acceptatievoorwaarden of aan onze particuliere acceptatievoorwaarden voldoen.

Ik wil nu een nieuwe rekening openen en kan niet wachten, wat nu?

We balen ervan dat we je nu niet kunnen helpen bij Knab. Zeker omdat je al klant bij ons bent. Maar we snappen ook heel goed dat wachten niet altijd een optie is. Kijk daarom eens op www.bankenvergelijking.nl. Hopelijk staat hier een andere bank tussen die ook bij jou past.

Ik wil graag kans maken op een zitbank, wat zijn de voorwaarden?

Iedereen die plaatsneemt op ‘t Wachtbankje dingt mee naar de zitbank. Uiteraard hanteren we wel een aantal voorwaarden. Zo kun je maar één keer deelnemen en is de prijs persoonsgebonden. Al onze voorwaarden vind je in de actievoorwaarden.

Kan ik als klant van Knab het gratis Financieel Plan gebruiken en wat houdt dat in?

Zowel klanten als mensen die geen klant zijn bij Knab kunnen gratis het Financieel Plan gebruiken. Met het Financieel Plan krijg je inzicht in je huidige én toekomstige situatie. Stap voor stap breng je je financiële situatie in kaart. Onze tool maakt vervolgens berekeningen en toont je een compleet Financieel Plan.

Hierdoor kun je je beter voorbereiden op persoonlijke wensen die je wellicht hebt, zoals de aankoop van een huis, het volgen van een studie, eerder stoppen met- of simpelweg minder werken. Ook krijg je inzicht in de financiële gevolgen als jij of je partner arbeidsongeschikt wordt, werkloos raakt of overlijdt. Zo kun je bijvoorbeeld beter bepalen of je risico’s wilt afdekken of juist niet.

Begin direct met het gratis Financieel Plan.

Heb je nog een vraag?

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Onze acceptatiecriteria