Stap over naar Knab!

Net een rekening geopend? Met de gratis Overstapservice van Knab stap je snel en eenvoudig helemaal met al je bankzaken. En je ontvangt er tijdelijk € 50 bij op je nieuwe rekening!

Naar de actie

Veilig betalen zonder cardreader

Wist je dat je alle betaalopdrachten die je via je computer hebt gedaan kunt bevestigen met je Knab App? Dat is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook bijzonder veilig. Berg je cardreader maar op!

DIRECT ACTIVEREN

Extra voordelen voor klanten

Wist je dat je als klant van Knab toegang krijgt tot exclusieve aanbiedingen? Niet alleen van Knab zelf, maar ook van onze partners. Zo haal jij het maximale uit je geld.

Bekijk aanbiedingen


Je rekeningnummer snel bekend

Heb jij alle belangrijke personen en bedrijven al ingelicht over je rekeningnummer bij Knab? Dat kan automatisch met onze handige Overstapservice! Als je deze service aanvraagt, krijg je ook nog eens € 50 cadeau.

Aanvragen

Overstapactie

Knab Bieb

In de Bieb vind je slimme tips en handige info in de vorm van artikelen, video’s, checklists en e-books. Zo kom je goed beslagen ten ijs als het gaat om je financiën.

Naar de Bieb

Knab Lab

In Knab Lab lanceren we al onze nieuwe producten en diensten. Samen met klanten bespreken we wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo blijven we altijd optimaliseren.

Naar Knab Lab

Knab Community

Op het forum ontdek jij wat er leeft bij andere klanten van Knab. Ook kun je zelf een bijdrage leveren door vragen te stellen, feedback te geven of ideeën te delen.

Naar het forum