Hoe verdient Knab geld met verzekeren?

Als je via Knab woonverzekeringen vergelijkt, kost dat je niets en je zit ook nergens aan vast. Knab verdient er alleen wat aan als jij een verzekering via ons afsluit. We verdienen ons geld via de premie die jij betaalt voor je verzekering; met de provisie. Dit is een soort vergoeding die wij ontvangen voor het afsluiten van de verzekering. De provisie is een standaard onderdeel van je premie. Elke verzekeraar of tussenpersoon rekent dit. Hierdoor hoef je er ook verder geen los bedrag voor te betalen. We verrekenen het automatisch.

Bij de zorgverzekeringen ontvangt Knab een vergoeding van de zorgverzekeraars per verzekering die wij afsluiten. De zorgverzekeraars geven ons deze vergoeding, omdat wij hun product op de markt brengen en verkopen. Ook in dit geval merk je hier niets van als je een verzekering afsluit. We regelen de vergoeding onderling met de verzekeraar.

Veelgestelde vragen

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Verzekeren Dienstenwijzer (PDF).