Krista Den Uijl versterkt directie Knab

Amsterdam, 1 oktober 2021 – Krista Den Uijl is vanaf 1 oktober Chief Wealth bij Knab. Ze komt over van online pensioenaanbieder BeFrank waar ze verantwoordelijk was voor de doorontwikkeling en professionalisering van het digitale platform. Bij Knab focust ze zich samen met een team van 100 collega’s op de verdere ontwikkeling van individuele vermogensoplossingen zoals beleggen- en pensioenproducten.

Krista: “Knab is in z’n korte bestaan hard gegroeid. Op het gebied van vermogensontwikkeling kunnen we voor onze ondernemende klanten nog veel meer betekenen. Ik vind het een eer dat ik binnen zo’n klantgerichte organisatie mag meehelpen aan de verdere professionalisering en groei.” Krista heeft ruim 13 jaar ervaring binnen de financiële sector in Nederland en België. Eerst als consultant, daarna als programmamanager en leidinggevende.

Nadine Klokke (CEO Knab): Met Krista voegen we echt een topvrouw toe aan ons team. Ze heeft aansprekende bedrijven verder geholpen met digitalisering, met de behoefte van de klant altijd als uitgangspunt. Daarnaast ben ik tijdens onze gesprekken overtuigd dat haar persoonlijkheid perfect past binnen de manier hoe we hier bij Knab met elkaar omgaan. Persoonlijk, open en ondernemend.

Over Knab

Knab is een Nederlandse online bank opgericht in 2012. Een bank die het net even anders doet dan andere banken, met het belang van de klant voorop. We omarmen alle slimheid uit de digitale wereld en voegen daar een flinke dosis menselijk begrip aan toe. Ruim een kwart miljoen Nederlanders bankieren inmiddels bij Knab, waaronder veel ondernemers.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Anne Ruth Groen via 020-3031699 of pers@knab.nl.