Naar Knab Lab >

Probeer nu Duppie

Geld besparen wordt gemakkelijk met Duppie. Het start met een overzicht van je maandelijkse uitgaven, opgedeeld in categorieën. Deze vergelijken we direct met de uitgaven van vergelijkbare huishoudens. Vervolgens geeft Duppie persoonlijke en algemene tips over hoe jij kunt besparen op je uitgaven.

We testen hier een bèta-versie. Je helpt ons enorm door je mening achter te laten in het feedbackformulier.

Let op: Duppie werkt alleen als jij minimaal een jaar aan transactiegegevens hebt op je Knab-rekening en jij deze als primaire betaalrekening gebruikt. Voldoet jouw Knab-rekening hier niet aan maar ben je wel benieuwd naar bespaartips? Probeer dan de Duppie proefversie!

Dit wil ik proberen!


  • Krijg een overzicht van je maandelijkse uitgaven
  • Bekijk jouw uitgaven ten opzichte van vergelijkbare huishoudens
  • Ontvang bespaartips op basis van je overzicht van uitgaven
  • Check algemene bespaartips om het onderste uit je Duppie te halen

Ik wil eerst de proefversie proberen

Heb je geen betaalrekening van Knab of wil je gewoon Duppie proberen zonder in te loggen, start dan de proefversie. In deze versie ontvang je direct 5 tips om geld te besparen in het buitenland. Door elke tip een “like” of een “dislike” te geven creëer jij je eigen bespaartiplijst. Zo heb je precies op een rijtje hoe jij deze zomer geld kunt besparen.

Let op, het is in deze proefversie dus niet mogelijk om een overzicht van je uitgaven te krijgen.


Start de proefversie

Ja dit wil ik

Deel je ervaring

Wij zijn erg benieuwd wat jij van Duppie vindt. Heb je Duppie geprobeerd? Dan stellen wij graag een paar vragen. Heb je alleen de proefversie gedaan? Laat dan in de comments je ervaring achter.


Geef je mening