Instant Payments

Naar Knab Lab >

Ervaar als eerste: Instant Payments

Een heel weekend wachten op een overboeking die vrijdagmiddag al gedaan is? Geen betalingsverkeer op 2e Pinksterdag? We waren eraan gewend, maar logisch was het natuurlijk nooit. Dit gaat in de loop van het jaar allemaal veranderen!

Overboekingen binnen 5 seconden verwerkt

Betalingen via Instant Payments staan straks binnen 5 seconden op de andere rekening, 24/7, 365 dagen per jaar. Vanaf 18 maart voeren de deelnemende banken stapsgewijs Instant Payments in. In de loop van het jaar zal je merken dat steeds meer betalingen ‘instant’ zijn uitgevoerd. Bij Knab zie je dan een bliksemschicht achter de overboeking staan.

Doe nu je eerste instant payment!

Achter de schermen hebben we lang en hard gewerkt om instant payments voor jou mogelijk te maken. We hebben inmiddels ook alles uitgebreid getest. Nu is het tijd om instant payments gefaseerd uit te rollen als betaaloptie, zodat je er gebruik van kunt maken. Als je nu via desktop inlogt in je Persoonlijke Bankomgeving, kan het namelijk zomaar zijn dat je al een instant betaling doet. Je ziet dan een bliksemschicht bij de overboeking verschijnen. Als dit goed gaat, zal de optie steeds vaker mogelijk worden. Op razendsnel overboeken!  

Naast Knab zijn de deelnemende banken ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank en Regiobank. Periodieke overboekingen, geplande overboekingen en acceptgiro’s worden voorlopig niet instant overgeboekt.