Beleggen kan al vanaf € 100

Om te kunnen beleggen hoef je niet rijk te zijn. Online beleggen kan bij Knab al vanaf € 100. Wel kan het interessant zijn om iedere maand een vast bedrag in te leggen. Zo bouw je namelijk sneller een mooi vermogen op.

Knab Beleggen krijgt 5 sterren van Beleggingsmatch

Goed om te weten

Aan beleggen zitten kosten en risico's verbonden. Je betaalt beheerkosten en je kunt je inleg gedeeltelijk of helemaal kwijtraken. Of beleggen iets voor jou is, hangt onder meer af van jouw kennis en ervaring, je financiële situatie, je risicobereidheid, je beleggingsdoelen en je beleggingshorizon.

Het slimme van Knab Beleggen

Weinig beleggingservaring nodig

Je hoeft niet zelf te beleggen, dus uitgebreide kennis en ervaring is niet nodig. Wij houden de beurs voor je in de gaten en we zorgen voor een portefeuille die bij jou past.

We spreiden je beleggingen

Op basis van jouw beleggingsprofiel stellen we zorgvuldig jouw portefeuille samen. Je geld wordt wereldwijd gespreid in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed.

Lage kosten

We rekenen € 1 p/m servicekosten (tot 31 december 2019 gratis) en 0,50%  + tussen 0,19% en 0,31% van het belegd vermogen voor het beheer. Erg voordelig vergeleken met andere aanbieders.

Risicoafbouw

Je kunt ervoor kiezen om het risico van je portefeuille op een bepaald moment af te laten bouwen. Zo verklein je de kans op tegenvallers wanneer je doel of einddatum in zicht komt.

Begin meteen met beleggen

Je opent eenvoudig online een beleggingsrekening als je een Knab Plus-pakket hebt. Voor € 5 per maand krijg je:

  • tot wel 5 betaalrekeningen met betaalpas
  • rente op je betaalrekening
  • als je wilt: een gratis creditcard
Open Knab Plus

Leer alles over beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen kan best spannend zijn. Waar moet je allemaal op letten? Hoe voorkom je beginnersfouten? En hoe zorg je dat je niet teveel risico loopt? Lees hierover in onze bibliotheek vol handige artikelen, checklists, video's en nog veel meer.

Checklist voor beleggen

Wil jij beginnen met beleggen? Lees hier hoe je een goede start maakt.

10 onmisbare beleggingstermen

Altijd al willen weten wat bulls & bears zijn? En wat het betekent om short te gaan?

De basics van beleggen

Even opfrissen: hoe zat het ook alweer met beleggen en wat zijn aandelen precies?