Meer uit je spaargeld halen?

Laat je geld beleggen

Knab Beheerd Beleggen biedt je de voordelen van beleggen, zonder het gedoe. Onze experts houden de beurs in de gaten en beleggen je geld op een verantwoorde manier. Zo eenvoudig kan het zijn!

Daarom Knab Beheerd Beleggen


Experts doen het werk

Ontdek het gemak van laten beleggen. Onze experts nemen je het werk uit handen. Leun dus rustig achterover en check af en toe het resultaat in je Knab App.

Lage beheerkosten

Lage beheerkosten

We vinden het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hoe minder je kwijt bent aan kosten, hoe meer rendement je namelijk overhoudt.


rendement

Beleg vanaf elk bedrag

Of je nu meteen een groot bedrag wil inleggen, of juist klein wil beginnen: Je bepaalt zelf hoeveel (of weinig) je belegt. Waar het om draait, is dat je het geld echt kunt missen.

Goed om te weten

Risico afbouwen

Je kunt ervoor kiezen om het risico van je portefeuille op een bepaald moment af te laten bouwen. Zo verklein je de kans op tegenvallers wanneer de einddatum in zicht komt.

Focus op de lange termijn

Beleggen doe je niet voor de snelle winst, maar voor rendement op de lange termijn. En hoe langer je je geld laat staan, hoe langer je het de kans geeft om te groeien.

Periodiek beleggen

Als je periodiek belegt, leg je iedere maand - of hoe vaak je zelf wilt - een vast bedrag in. Zo profiteer je optimaal van koersschommelingen.

We spreiden je beleggingen

Op basis van jouw risicoprofiel stellen we zorgvuldig jouw portefeuille samen. Je geld wordt wereldwijd gespreid in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed.

Belangrijk om nog eens door te lezen