Slimme belastingtips om je voordeel mee te doen

2016 was het jaar waarin de Britten vóór een Brexit stemden, Trump werd verkozen tot president van Amerika, de Nederlandse huizenmarkt enorm groeide en de eerste hypotheekrentes weer stegen. Met Prinsjesdag was de boodschap: ‘Nederland is sterker uit de crisis gekomen’. Toch zijn vanaf 1 januari 2017 een aantal (belasting)regels op de schop gegaan.

25 slimme bespaartips voor jou

Speciaal voor jou hebben we 25 tips op een rijtje gezet, waar jij je voordeel mee kunt doen. Bij sommige tips moest je al vóór het einde van het jaar actie ondernemen. In ander gevallen was het juist slim om even te wachten. Dus ook in 2017 kun je nog voordeel behalen!

25 tips voor je privézaken (PDF)


Extra: belastingtips voor ondernemers

Ben je ondernemer? Dan heb je vaak met nog veel meer belastingregels te maken. We hebben in totaal 40 belastingtips op een rijtje gezet voor vennootschappen, DGA’s, ib-ondernemers en BTW- en overdrachtsbelasting. Doe er je voordeel mee!

40 tips voor ondernemers (PDF)

Klanten besparen gemiddeld € 119,18 per jaar

Onze klanten besparen gemiddeld flink op hun bankkosten. Dat komt vooral door ons vaste maandbedrag. En door een goede rente op de spaar- én betaalrekening. Vergelijk Knab nu met de grote banken. En zie direct wat jij bespaart als je overstapt.

Check wat jij kunt besparen

Een alles-in-1-pakket voor maar € 5 per maand

  • Klanten geven Knab gemiddeld een 8,9
  • Klantgerichtheid en innovatie staan bij ons voorop
  • 88% prijst de kwaliteit van de Servicedesk

Meer over Knab

Probeer 3 maanden gratis