Samenvatting

Woon-Care plaatst sinds 2007 keukens en badkamers in grote bouw- en renovatieprojecten voor aannemers en woningcorporaties. De omzet is al jaren stabiel en in 2019 is de totale orderportefeuille ca. 2 mln. De afgelopen jaren zijn er een aantal investeringen en nevenactiviteiten geweest, waaronder de opstart van een B&B in privé. Hier is veel aandacht en liquiditeit naartoe gegaan. Sinds begin 2019 is de focus weer volledig op het bedrijf. Met deze herfinanciering ontstaat er weer een passende liquiditeit waardoor het bedrijf weer kan voldoen aan de groeiende vraag.

Op donderdag 26 september 2019 is besloten om de bedrijfslening niet te activeren omdat er niet kan worden voldaan aan de gestelde voorwaarden.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch