Samenvatting

Sempro Technologies is een snelgroeiende onderneming in de semiconductor industrie. Het bedrijf heeft twee jaar op rij de omzet zien verdubbelen en heeft de ambitie om dit ook in 2020 te realiseren. Sempro is een specialist op het gebied van trim, form en singulation. Sempro levert machines om pootjes van een chip te buigen en te knippen. De sectoren waar Sempro zich op richt zijn automotive, sensors, medical en energy.

Binnen Nederland is de semiconductor-industrie een sterk ontwikkelde en specialistische marktsector met een aantal grote spelers. Halfgeleiders worden met name toegepast in geïntegreerde circuits (IC of chips), micro-electromechanische systemen (MEMS), sensoren en dergelijke. Deze componenten zijn essentieel bij de productie van veel moderne apparaten en producten.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch