Samenvatting

R&S Paperconverting B.V. (hierna R&S) bestaat 19 jaar en is gevestigd in Nistelrode in een eigen bedrijfspand. Het bedrijf houdt zich bezig met het inkopen, versnijden en verpakken van disposables voor de tandartsbranche en de professionele beauty industrie. De resultaten liggen grotendeels in lijn met de destijds opgestelde prognoses. R&S is een echt familiebedrijf, waarin vader, zoon en dochter actief zijn. R&S is volledig gecertificeerd en heeft Sociaal Verantwoord Ondernemen als centraal uitgangspunt.

R&S Paperconverting heeft in januari 2017 een succesvolle eerste leningaanvraag gerealiseerd via Knab Crowdfunding voor de aankoop van een extruder (machine), waarmee het bedrijf Thin Foam is gaan produceren voor de tandartsbranche & beauty industrie. De huidige resultaten liggen grotendeels in lijn met de destijds opgestelde prognoses.

Deze tweede gevraagde financiering is nodig voor uitloop van investeringen bij de installatie van de extruder. Met name voor de aanleg van een statisch vrije vloer en de aanschaf van een pentaangasinstallatie met een explosievrije ruimte. De financieringsbehoefte is ontstaan mede door recente aanscherping van de wetgeving.

Om de positie van de bestaande investeerders van de eerste crowdfundcampagne niet te verslechteren wordt er een 2e pandrecht gevestigd op de extruder en wordt er een extra zekerheid afgegeven middels een borgtocht vanuit de vader van de ondernemer ter hoogte van € 100.000.

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen