Samenvatting

Richard Meester (45) is een ervaren ondernemer en is via Quest Management B.V. grootaandeelhouder van Quest Photonic Devices B.V. (76,8%) en RoVé Horecagroothandel (40%). Daarnaast is Richard Meester ook eigenaar van het bedrijfspand waarin beide ondernemingen kantoor houden.

Quest Photonic Devices B.V.

Het internationale bedrijf Quest Photonic Devices B.V. is in 1998 opgericht en succesvol in de ontwikkeling van elektronica, software en camera platformen voor medische toepassingen. Door uitbreiding van de verkooporganisatie en technische ontwikkelingen verwacht men in de komende jaren sterk te groeien. Hierop anticiperend zal de bestaande bedrijfslocatie uitgebreid moeten worden.

RoVé Horecagroothandel B.V.

Deze onderneming belevert horecabedrijven in Noord-Holland met een breed assortiment aan food, non-food en dranken. RoVé heeft meer dan twintig jaar ervaring en is een gevestigde naam in de regio. Richard Meester bezit 40% van de aandelen maar bemoeit zich niet met de operatie. RoVé huurt een deel van het bedrijfspand waardoor er een vaste huurstroom vanuit RoVé naar Quest Management B.V. is.


Je kunt de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: de Knab Crowdfunding app is beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch