Samenvatting

Cemal Polat is een self-made ondernemer en heeft in privé een substantieel vermogen in een vastgoedportefeuille opgebouwd. Al ruim 10 jaar bouwt hij aan een mooi bedrijf gespecialiseerd in sneakers 'Oquim' en voetbalschoenen en -kleding 'Football Temple'. De onderneming beschikt over meerdere vestigingen op A locaties en een groot online kanaal.

Het bedrijf heeft onlangs lastige tijden gekend doordat er (te) grote voorraadposities zijn aangenomen en doordat de kosten van de nieuwe vestiging in Berlijn hoger zijn uitgevallen dan gepland. Door nu de juiste stappen vooruit te zetten legt het bedrijf weer een solide basis. Door een volledige materiële hypothecaire inschrijving op de vastgoedportefeuille in privé, kan de ondernemer zijn bedrijf nu zakelijk herfinancieren om zo verder te bouwen richting de toekomst.  


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch