Samenvatting

New True is een adviesbureau dat zich puur als (SAP) dienstverlener presenteert. Het bedrijf heeft een aantal zeer ervaren consultants in dienst die zich richten op bedrijfskundig advies en automatisering, met als specialisatie de bedrijfssoftware van SAP. De consultants van New True worden ingezet in grote projectteams bij voornamelijk grote en internationaal opererende ondernemingen. New True is in 2013 opgericht en komt voort uit de voorganger True IT groep. Door achterblijven van betalingen door debiteuren is True IT in 2013 gefailleerd. Vervolgens is er een doorstart gemaakt onder de naam New True, waarbij alle medewerkers zijn meegegaan en het business model gewijzigd is.

DGA Jos Snapper is al sinds 1984 actief in de ICT en heeft in het verleden voor o.a. SAP Nederland gewerkt. Jos is zelf ook nog inzetbaar als consultant en zoekt daarom een salesmanager om hem te ondersteunen in de verdere groei van het bedrijf.

De aandelen in het kapitaal van New True B.V. worden voor 90% gehouden door Trilocca B.V. (de persoonlijke holding van Jos Snapper) en 10% door V.E. Advies Holding B.V. (de persoonlijke holding van Joachim van Essen, die verantwoordelijk is voor technologie en facilities en zelf ook actief als consultant inzetbaar is).

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen