Samenvatting

Music at Work is een ‘one-of-a-kind’ Nederlands bedrijf dat internationaal toptalent - van songwriters, producers en DJ's tot bijzondere zangers & zangeressen - in staat stelt wereldwijd succesvolle songs uit te brengen. Sinds 2014 is Music at Work in korte tijd uitgegroeid tot een intercontinentaal opererend bedrijf dat de ‘music scene’ in Amsterdam verbindt met die van Los Angeles.

Music at Work - onder leiding van muziek alleskenner Rick Haayen (46), zoon van Freddy Haayen (voormalig manager en producer van Golden Earring) - werkt samen met de door hen vertegenwoordigde muziektalenten dagelijks aan ‘musical assets’ zoals hits, songs, DJ-acts, optredens & events en nog veel meer.

Vanaf de start van het bedrijf is er een jaarlijkse omzetgroei zichtbaar. Voor 2018 is de verwachte omzetgroei € 800.000, die voor bijna 2/3e onderbouwd wordt met getekende contracten. Hierdoor beoordeelt Knab Crowdfunding de prognose van hoge kwaliteit en houdbaar voor in de toekomst. De onderneming vraagt mede voor deze groei een financiering aan via Knab Crowdfunding.

Als investeerder verkrijg je onder andere een eerste pandrecht op de immateriële vaste activa (royalties). Verder geeft de ondernemer een gezamenlijke, persoonlijke borgstelling van morele waarde af ter hoogte van € 200.000.

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen