Samenvatting

Xaurum B.V. is een leverancier van Learning Management Services (LMS). Deze services bestaan bijvoorbeeld uit e-learnings, evaluaties, tests, accreditatie en training management. Xaurum is een innovatief bedrijf uit Breda dat ruim 15 jaar geleden is opgericht. Het wordt steeds belangrijker om jezelf tijdens je carrière te blijven ontwikkelen. Steeds meer (beroeps-)verenigingen verlangen of eisen dan ook (extra) opleidingen van hun medewerkers, al dan niet op basis van steeds verdergaande wetgeving.

Xaurum is al ruim 10 jaar de eigenaar van het product PE-online welke het gehele administratieve proces van ‘een leven lang leren’ ondersteunt. PE staat voor permanente educatie. PE-online een toonaangevende internetapplicatie in de markt.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch