Samenvatting

Maritime Training Centre Amsterdam (MTC) is een bouwer van volledig ingerichte en uitgeruste veiligheidstrainingcentra die zich richten op het verzorgen van (verplichte) maritieme trainingen en opleidingen voor de offshore industrie en zeevaart. Iedereen die werkzaam is op zee in de offshore (olie & gas, windenergie) en maritieme sector is verplicht deze specifieke veiligheidstrainingen te volgen.

In Amsterdam staat de 'flagship store' van MTC, die voor een periode van 15 jaar aan Falck A.S. is verhuurd. Op deze locatie worden in aanvulling op de bestaande mogelijkheden moderne simulatoren geïntroduceerd die een vast onderdeel uitmaken van de trainingen. Dit alles in samenwerking met de huidige huurder van het centrum (Falck A.S.) en de brancheorganisaties voor olie & gas en scheepvaart.

MTC bouwt voor en aan een netwerk van trainingscentra, daarbij gebruikmakend van nieuwe technieken. Hiermee zorgt het bedrijf ervoor dat de cursussen en opleidingen die daarmee gegeven worden ook door overheidsinstanties worden geaccepteerd en waar mogelijk geaccrediteerd. De tijd die cursisten aan trainingen besteden is kostbaar. MTC richt zich op het vergroten van de effectiviteit en verkorten van de trainingsduur van verplichte trainingen/cursussen. In samenwerking met de klanten ontwikkelt MTC trainingsmethodieken en bijbehorende apparatuur en uitrusting tot volledige centra aan toe in binnen- en buitenland.

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen