Over Just Ride

Just Ride is een internationaal innovatief bedrijf dat professionele racefietsen en fietsonderdelen verkoopt.

3T, een gerenommeerd Italiaans wielersport bedrijf sinds 1961, is onderdeel van Just Ride. 3T is gespecialiseerd in lichtgewicht fietsonderdelen. Bekijk de volgende video om een goed beeld te krijgen van wat ze doen.

Bericht van de ondernemer

Onderstaand bericht is opgesteld door René Wiertz van Just Ride om je te bedanken voor je investering in zijn bedrijfslening via Knab Crowdfunding. Knab is niet aansprakelijk voor onderstaande informatie aangeboden door Just Ride of voor onvolledigheid op welke manier dan ook.


Beste investeerder,

Op 12 maart 2019 is de tweede bedrijfslening van Just Ride binnen een dag volgeschreven door 691 Knab investeerders! Namens het team van Just Ride wil ik je allereerst bedanken voor je investering en het gestelde vertrouwen in onze bedrijfsplannen. Met dit bedrag kunnen wij verder werken aan een verbeterde, mooiere en geïntegreerde 3T fiets.

Ben je ook een fanatieke fietsliefhebber? Als blijk van waardering voor jullie vertrouwen en (financiële) support wil ik je een mooie aanbieding doen en je vragen om een 3T fiets ambassadeur te worden.

3T Strada Pro Force & 3T fietsshirt

  • De fiets Strada Pro Force kost normaal gesproken € 4.190. Deze fiets word je aangeboden voor € 2.500 incl. btw. De specificaties van de Strada Pro Force vind je hier.
  • Daarnaast krijg je een gratis 3T fietsshirt ter waarde van € 70.
 

Hoe kan ik gebruikmaken van de actie?

Ga naar de website en gebruik de volgende twee kortingscodes bij de betaling. De lagere prijs is direct zichtbaar.

  • Kortingscode Strada Pro Force: DRZ4M9GF
  • Kortingscode gratis fietsshirt: 1PEXAZLQ

Goed om te weten: Deze kortingscode is 4 weken geldig. Je kunt de kortingscode maar één keer gebruiken. De betaling gaat in Italië via een credit card. De levering vanuit Italië is gratis en je ontvangt de fiets binnen 4 tot 8 weken.

Social Media

Wij waarderen het natuurlijk enorm als je ons via social media laat weten wanneer je op je 3T fiets rondrijdt. Voor ons staat fietsplezier altijd voorop, maar daarnaast is een mooie foto van jou op een 3T fiets voor ons erg waardevol. Je kunt ons vinden op Facebook of Instagram onder de naam '3Tbike'.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Met vriendelijke groet,


René Wiertz

CEO Just Ride

 

De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde investeerder en kan vertrouwelijke informatie bevatten. Wij gaan er dan ook vanuit dat je deze informatie niet deelt met derden” Wil je geen berichten of e-mails meer ontvangen of je instellingen aanpassen? Ga dan naar Mijn Knab Crowdfunding omgeving en kies ‘E-mailalert instellen’.