Over Just Ride

Just Ride is een internationaal innovatief bedrijf dat professionele racefietsen en fietsonderdelen verkoopt.

3T, een gerennomeerd Italiaans wielersport bedrijf sinds 1961, is onderdeel van Just Ride. 3T is gespecialiseerd in lichtgewicht fietsonderdelen. Bekijk de volgende video om een mooi beeld te krijgen van wat ze doen.

Investeerdersbericht

Beste investeerder,

In maart 2018 heb je geïnvesteerd in de bedrijfslening van Just Ride via Knab Crowdfunding. Namens het team van Just Ride wil ik je allereerst bedanken voor je investering en het gestelde vertrouwen in onze bedrijfsplannen. Onze producten worden ontwikkeld in Amsterdam. Vervolgens worden de producten geproduceerd en wereldwijd verkocht via dochterondernemingen 3T, een iconisch Italiaans fietsmerk, en THM, een superlichtgewicht producent. Graag geef ik je een inkijkje in onze activiteiten via bovenstaande bedrijfsvideo.

We hebben inmiddels bewezen dat we goed in staat zijn om twee zelfontwikkelde producten succesvol in de markt te zetten. Ook dit jaar hebben we ambitieuze plannen. Je kunt je voorstellen dat innovaties op professionele fietsonderdelen zich razendsnel opvolgen. Hier moet je als bedrijf continu op inspelen. De afgelopen periode zijn er een aantal innovaties doorgevoerd op fietsonderdelen, waardoor Just Ride een nieuw en verbeterd type racefiets wil gaan produceren. Een fiets voor de volgende generatie. 

Om deze fiets in productie te nemen hebben we binnenkort een tweede financieringsbehoefte via Knab Crowdfunding. Ik verwacht je hier binnenkort meer over te kunnen vertellen. Tot die tijd vinden we het erg leuk wanneer je betrokken blijft bij ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,


René Wiertz

CEO Just Ride