Samenvatting

JMango360 is terug met een tweede financieringsaanvraag na de succesvolle eerste campagne in 2018. De onderneming heeft haar groei voortgezet en heeft naast verschillende partners een grote deal in Afrika gesloten. De afgelopen 3 jaar timmert de onderneming hard aan de weg met haar softwareplatform – gericht op commerciële mobiele apps - en genereert omzet.

Via het platform van JMango360 kan elke mkb ondernemer op een eenvoudige manier zelf een mobiele webshop app realiseren. Hiermee speelt JMango360 in op de mobiele ontwikkelingen wereldwijd; in de meeste landen heeft mobiel inmiddels de desktop ingehaald met betrekking tot commerciële transacties. Vandaag de dag is het essentieel voor een retailer om een eigen (shopping) app te hebben. Het bouwen van een app betekent normaal gesproken een investering van minimaal € 50.000. Via het JMango360 platform kan de mkb ondernemer op een laagdrempelige manier de app realiseren met een abonnement vanaf € 249 per maand.

De mobiele ontwikkelingen gaan nog sneller in Latijns-Amerika, Azië en Afrika waarbij de mobiele telefoon het primaire apparaat is voor consumenten en retailers en waar heel zwaar wordt ingezet op mobiele-commercie. JMango heeft in het afgelopen kwartaal hiervan de vruchten geplukt door het sluiten van een overeenkomst met een groothandel in Zuid-Afrika in de ”fast mover consumer goods”. Deze groothandel distribueert onder andere voor Inbev en Coca Cola. JMango levert een “Mobile Only” ordering infrastructuur waarbij uiteindelijk retailers in 20 Afrikaanse landen JMango software gaan gebruiken om bestellingen te doen en orders af te handelen.

De grootste online retailers genereren momenteel al meer dan de helft van hun omzet via apps. JMango360 maakt het voor de mkb retailer, waar dan ook ter wereld, op een betaalbare manier mogelijk om hiervan ook te profiteren. Investeer jij mee in dit unieke platform?


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch