Samenvatting

IDinIT (handelsnaam van New True B.V.) is een ambitieus en inspirerend automatiseringsadviesbureau dat zich richt op het invoeren van de bedrijfssoftware van SAP, de nummer 1 op het gebied van bedrijfssoftware-oplossingen. Met 18 zeer ervaren consultants richten zij zich op grote projectteams bij veelal internationaal opererende ondernemingen en multinationals. De deskundige medewerkers, met tientallen jaren ervaring, geven bedrijfskundig advies, managen projecten en doen aan zowel software-implementatie als -ontwikkeling. Dit is vaak, maar niet altijd, gebaseerd op de geïntegreerde bedrijfssoftware van SAP.

De financiering wordt gebruikt voor de overname van 60% van de aandelen in NewTrue B.V. en ter aflossing van de eerste lening via Knab Crowdfunding. De investeerders in de eerste financieringsaanvraag van New True ontvangen een rentevergoeding van 3 maanden.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch