Samenvatting

Granito Natuursteen Design verkoopt diverse natuurstenen producten voor de zakelijke en particuliere markt. Binnen de onderneming is een team aanwezig dat de producten op maat ontwerpt en monteert op locatie. Onderstaand een greep uit het assortiment:

  • Designtafels van graniet of hardsteen voor binnen of buiten.
  • Wastafelbladen van natuursteen en keramische wasbakken en waskommen.
  • Natuurstenen vloertegels voor zowel particuliere woningen als voor bedrijfs- en kantoorpanden.

Granito Natuursteen Design is door concurrerend prijsbeleid en uitstekende service een gevestigde naam in de branche. Vanuit het gehele land weet de consument het bedrijf te vinden.

De afgelopen jaren heeft Wim van Uden, de eigenaar van Granito, in eigen beheer een energiezuinige natuurstenen radiator ontwikkeld. In januari 2017 heeft hij de eerste natuurstenen radiatoren verkocht onder de merknaam Navera. Het feit dat het natuursteen de warmte absorbeert en lang vasthoudt, maakt deze granieten radiator uniek en duurzaam.

Ook heeft Wim de afgelopen twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het koken op een natuurstenen werkblad. Het idee om een dergelijke kookplaat voor thuisgebruik te ontwikkelen is ontstaan doordat Jonnie Boer (chef van De Librije) in zijn keuken onder andere gerechten maakt op een kookplaat van marmer.

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen