Samenvatting

Restaurant De Vier Linden heeft een lange historie en is een begrip in Vierlingsbeek (NB) en omgeving. De ondernemers zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in het restaurant. Yvonne en Wouter zijn beiden begonnen als werknemers en hebben de zaak eind 2008 overgenomen. Naast het restaurant beschikt De Vier Linden over een cateringservice en worden er verschillende proeverijen aangeboden. Met de huidige ondernemers is Restaurant De Vier Linden uitgegroeid tot een veelzijdig en multifunctioneel bedrijf van 35 medewerkers.

Sinds 2018 worden er ook succesvol bed & breakfast kamers aangeboden. Dit succes is terug te zien in de hoge bezettingsgraad en klanttevredenheid. De bed & breakfast gasten maken ook gebruik van het restaurant en zorgen zo voor een verhoging van de omzet. Om deze reden wil het bedrijf graag het aantal bed & breakfast kamers uitbreiden. Om dit te realiseren zijn er ook een aantal aanpassingen nodig in het restaurant.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch