Samenvatting

Avanti is in 1986 als vof opgericht door Eef Zuijdendorp (78 jaar) en zijn twee zonen Michel (54 jaar) en Raymond (50 jaar). Het is een echt familiebedrijf en de drie heren zijn nu nog steeds de aandeelhouders en leidinggevenden binnen het bedrijf. De derde generatie (klein)kinderen is nu ook al actief binnen de onderneming en heeft de ambitie uitgesproken toekomstig mede-eigenaar te willen worden.

Avanti Grafische Afwerking B.V. (hierna Avanti GA) en Avanti Direct Mail B.V. (hierna Avanti DM) zijn twee ondernemingen onder één dak die elkaar aanvullen in de bediening van enerzijds klanten in de grafische sector en anderzijds (60%) klanten in diverse andere sectoren.

Met beide activiteiten werkt men aanvullend op drukkerijen. Centraal staat een perfecte afwerking om samen met de drukkerijen te komen tot een goed gereed product. Avanti GA is een specialist op het gebied van grafische afwerking. Hierbij kan gedacht worden aan specifieke processen als cacheren, snijden, vergaren, brocheren en perforeren.

Avanti DM is gespecialiseerd in het gehele Direct Mail proces. Van beheer van het databasebestand en printen, couverteren en sealen tot algeheel fulfilment, afwerking, transport en opslag.

Heb je in dit project geïnvesteerd en wil je de volledige pitch teruglezen? Log dan in op Knab Crowdfunding.

Meer over lenen