Samenvatting

Amsterdam – Sailing richt zich de zeilchartervaart op het water in en rondom Amsterdam, IJsselmeer en Waddengebied. Hiervoor maakt het bedrijf sinds 2012 gebruik van een Friese Zeetjalk, genaamd ‘Vrouwe Johanna’. Er is een groeiende vraag om met grotere groepen te recreëren en, dit is niet mogelijk met de Vrouwe Johanna. Dat is de reden dat Amsterdam - Sailing in 2016 de grotere zeilklipper ‘Bracksand’ heeft aangekocht.

De zeilklipper wordt in eigen beheer verbouwd en gemoderniseerd waardoor er met grotere groepen kan worden gevaren. Voor de afbouw, verduurzaming en het zeilklaar maken zijn er een aantal investeringen nodig, waarvoor deze hypothecair gedekte financiering wordt gebruikt.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch