Samenvatting

Ambachtelijke Slagerij Vlot plaatst een tweede financieringsaanvraag via Knab Crowdfunding. Met deze financiering wordt de eerste financiering volledig afgelost.

Slagerij Vlot is een ambachtelijke zelf slachtende slagerij uit Brandwijk (in de Alblasserwaard). De onderneming is in 2017 door Wim bij de Vaate overgenomen (eerste financiering). De onderneming onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit van haar producten en de kundigheid van haar personeel.

Ondernemer Wim bij de Vaate krijgt nu de kans om het ambachtelijke karakter van zijn onderneming uit te breiden door de overname van de marktslagerij De Kooter vof. De Kooter verkoopt vlees & vleeswaren op een vijftal marktplaatsen in Midden/West - Nederland. Hierdoor kan Wim de efficiency van zijn eigen ambachtelijke slagerij vergroten en bovendien draagt de marktslagerij direct bij aan het rendement van de onderneming. Slagerij Vlot neemt de verkoopwagen over evenals de vijf marktplaatsen en het personeel. Er wordt géén goodwill betaald.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch