Samenvatting

Eigenaar Sander van der Veer richt zich met Actieve Vaarvakanties op het aanbieden en exploiteren van fiets-vaarvakanties met het motorpassagiersschip “La Belle Fleur”. Het aanbieden van de reizen gebeurt in hoofdzaak via partners (reisagenten) over de hele wereld. Het aanbod van vakantiereizen vindt plaats in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Met het aan te kopen riviercruiseschip “Provence” wordt het vaargebied verlegd naar de rivier de Rhône in Frankrijk om daar meer luxe fiets-vaarvakanties te gaan aanbieden. In de huidige plannen wordt het huidige schip “La Belle Fleur” verkocht. Uit de verkoopopbrengst wordt de gevraagde lening afgelost.

Deze lening wordt gebruikt om de bestaande financiering bij de Rabobank af te lossen, om op die manier de overeengekomen deelbetalingen te kunnen doen op de aankoop van het riviercruiseschip “Provence”.


Je kunt direct de volledige pitch bekijken via je crowdfund-account of Knab Crowdfunding app onder het menu-item 'binnenkort live'. Let op: er is een nieuwe update van de Knab Crowdfunding app beschikbaar in de app stores. Download de update en log in met je toegangscode om push notificaties te ontvangen.

Bekijk de volledige pitch