Groeien doe je samen, samen sta je sterk. Daarom werkt Knab samen met een aantal (alternatieve) advies- en financieringspartners. Samen met die partners zoeken we naar een duurzame financieringsoplossing voor jouw bedrijf, passend bij je huidige financieringsbehoefte. Het kan natuurlijk zijn dat Knab Crowdfunding als financieringsoplossing niet past bij jouw bedrijf. Dan gaan we dus gewoon op zoek naar een andere oplossing die wel in jouw voordeel is.

Hieronder vind je een overzicht van deze financieringsvormen en de partners waarmee we samenwerken.

Werkkapitaal / liquiditeiten management

Soms moet je als ondernemer je leveranciers betalen, terwijl de aangekochte goederen of diensten nog geen inkomsten hebben opgeleverd. Deze behoefte aan werkkapitaal ontstaat vaak omdat het geld na betaling van de leveranciers geparkeerd staat in de voorraad en/of niet betaalde facturen (debiteuren). Dit gat moet je dus tijdelijk financieren.


Beequip

BEEQUIP

BEEQUIP laat Nederlandse bedrijven in de Agri, Bouw, Infra en Logistiek groeien door het aanbieden van lease-oplossingen voor materieel.


Credion

Credion

Credion adviseert en begeleidt ondernemers naar een optimale financieringsoplossing. Credion biedt oplossingen waar jij als ondernemer niet aan hebt gedacht en realiseert geld om te ondernemen.


Ebury

Ebury

Ebury houdt zich bezig met het financieren van facturen om daarmee in de liquiditeitsbehoefte van zakelijke klanten te voorzien.


ECP

European Credit Partners

Voor ondernemingen met groeipotentie heeft ECP een 'asset based' financieringsoplossing. ECP staat in contact met ondernemers en biedt hen het vermogen om te groeien.


Invoice Finance

Invoice Finance uit 's-Hertogenbosch maakt toegang tot krediet snel, flexibel en betaalbaar met behulp van een gebruiksvriendelijk online platform.


Qredits

Qredits

Qredits Microfinanciering Nederland is in 2009 gestart als alternatieve kredietverstrekker voor het MKB. Qredits is een initiatief van de Rijksoverheid en de Nederlandse grootbanken.


Svea

Svea

Svea Finans koopt B2B-facturen van ondernemers en betaalt tot 98% hiervan binnen 24 uur uit. Door het kredietrisico en debiteurenbeheer uit handen te nemen, geeft Svea vrijheid tot ondernemen.


Voldaan

Voldaan koopt facturen van MKB-klanten en betaalt deze dezelfde werkdag. Als ondernemer bepaal je zelf welke facturen worden verkocht. Daarmee voorziet Voldaan in de liquiditeitsbehoefte van ondernemingen.

Accountants & adviseurs

Heb je behoefte aan (financiering)advies? Of heb je vragen over accountancy, fiscaliteit of salaris? Wij bieden je toegang tot de volgende partners, die de visie van Knab onderschrijven.


216 Accountants

Met brede kennis op het gebied van accountancy, fiscaliteit, HR advies, bedrijfsvoering en financiering is 216 een adviespartner die in staat is om een MKB organisatie optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.


Cygnus Finance Support

De adviseurs van Cygnus zijn gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen en regelen een passende financiering voor mkb ondernemers.

Vermogen

Doordat je aandelen van je bedrijf uitgeeft, haal je financiering op bij duizenden beleggers en professionele investeerders die geloven in jouw bedrijf en jouw plannen. Voor actieve bedrijven met een lage vermogenspositie, kan dit een interessante oplossing zijn om de onderneming duurzaam te financieren.


NPEX

NPEX

NPEX helpt ondernemers bij de publieke uitgifte van obligaties en aandelen vanaf € 1.000.000, met behoud van zeggenschap.


Symbid

Symbid

Toegang tot durfkapitaal voor ambitieuze ondernemers. Bij Symbid presenteer je als ambitieuze ondernemer je plannen aan tienduizenden crowdfunders en professionele investeerders. Symbid helpt dagelijks startups en groeiende bedrijven aan de benodigde financiering om hun dromen waar te maken.