Niks betalen voor je bankrekening?

Dat kan! Als medewerker bij Aegon kun je gratis een bankrekening openen bij Knab. We zijn immers niet voor niets collega's. Je kunt meteen je gratis rekening openen met een klik op onderstaande knop. In 5 minuten geregeld!

Hoe open je een rekening?

Een rekening openen doe je via de link op deze pagina. Nadat je de Knab Bankieren App hebt geïnstalleerd en een rekening hebt geopend, kun je via de chat in de app aan een medewerker van de servicedesk doorgeven dat je bij Aegon werkt en dat je de rekening wil laten vrijstellen. Je ontvangt daarna van ons een e-mail waarin we vragen om je personeelsnummer.

Start met Knab


*Wanneer je als medewerker van Aegon een gratis rekening opent, ga je akkoord met de voorwaarde dat Knab op basis van je naam, geboortedatum en personeelsnummer regelmatig controleert of je (nog steeds) bij Aegon in dienst bent. De korting geldt namelijk alleen zolang je in dienst bent van Aegon.

Waarom een rekening bij Knab?

Onbeperkt aantal rekeningen

Open tot wel 5 betaalrekeningen mét betaalpas en zoveel spaarrekeningen als je wilt.

Optioneel: gratis creditcard

Je kunt kiezen uit een Knab Visa Card of American Express Green Card.

Slimme tools en alerts

Bijvoorbeeld bij een dubbele afschrijving of als er een betaling in het buitenland is gedaan.

Voordelig betalen in het buitenland

Betaal niks extra’s binnen de Eurolanden en een voordelige koersopslag daarbuiten.


Stap nu over en ontvang € 50

Tijdelijk ontvang je bij Knab € 50 als je overstapt van een andere bank. Met de Overstapservice van Knab gaat dat heel snel en gemakkelijk. Je kunt de Overstapservice meteen aanvragen na het openen van je gratis betaalrekening.


Krijg € 50 cadeau bij overstappen naar Knab

Dit is Knab

Knab is een dochteronderneming van Aegon. In 2012 besloten onze oprichters om een bank op te richten. Maar dan wel een bank die het anders doet dan de bekende grootbanken. Ons belangrijkste doel is bijvoorbeeld een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Daarom helpen we jou graag het maximale uit je geld te halen.

  • Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 8,9
  • 7 dagen per week van 8 tot 22 bereikbaar
  • 100% online en toch persoonlijk

Start met Knab

Veelgestelde vragen