Niks betalen voor je bankrekening?

Dat kan! Als medewerker bij Aegon kun je gratis een bankrekening openen bij Knab. We zijn immers niet voor niets collega's. Je kunt meteen je gratis rekening openen met een klik op onderstaande knop. In 5 minuten geregeld!

Hoe open je een rekening?

Een rekening openen doe je via de link op deze pagina. Nadat je de Knab Bankieren App hebt geïnstalleerd en een rekening hebt geopend, kun je via de chat in de app aan een medewerker van de servicedesk doorgeven dat je bij Aegon werkt en dat je de rekening wil laten vrijstellen. Je ontvangt daarna van ons een e-mail waarin we vragen om je personeelsnummer.

Start met Knab


*Wanneer je als medewerker van Aegon een gratis rekening opent, ga je akkoord met de voorwaarde dat Knab op basis van je naam, geboortedatum en personeelsnummer regelmatig controleert of je (nog steeds) bij Aegon in dienst bent. De korting geldt namelijk alleen zolang je in dienst bent van Aegon.

Waarom een rekening bij Knab?

Onbeperkt aantal rekeningen

Open tot wel 5 betaalrekeningen mét betaalpas en zoveel spaarrekeningen als je wilt.

Optioneel: gratis creditcard

Je kunt kiezen uit een Knab Visa Card of American Express Green Card.

Slimme tools en alerts

Bijvoorbeeld bij een dubbele afschrijving of als er een betaling in het buitenland is gedaan.

Voordelig betalen in het buitenland

Betaal niks extra’s binnen de Eurolanden en een voordelige koersopslag daarbuiten.


Stap nu over en ontvang € 50

Tijdelijk ontvang je bij Knab € 50 als je overstapt van een andere bank. Met de Overstapservice van Knab gaat dat heel snel en gemakkelijk. Je kunt de Overstapservice meteen aanvragen na het openen van je gratis betaalrekening.


Krijg € 50 cadeau bij overstappen naar Knab

Dit is Knab

Knab is een dochteronderneming van Aegon. In 2012 besloten onze oprichters om een bank op te richten. Maar dan wel een bank die het anders doet dan de bekende grootbanken. Ons belangrijkste doel is bijvoorbeeld een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Daarom helpen we jou graag het maximale uit je geld te halen.

  • Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 8,9
  • 7 dagen per week van 8 tot 22 bereikbaar
  • 100% online en toch persoonlijk

Start met Knab

Veelgestelde vragen

Ik ben al klant bij Knab, kan ik ook gebruikmaken van de actie?

Fijn dat je al klant bent! Natuurlijk kun jij als Aegon medewerker je rekening om laten zetten naar een gratis rekening. Log in op je Knab App en stuur even een berichtje via de chat. Vertel ons dat je bij Aegon werkt en dat je graag je rekening wil laten omzetten naar een gratis rekening. Wij regelen de rest!

Is het ook mogelijk om een gezamenlijke rekening gratis te openen?

Dat is zeker mogelijk! Zorg er dan wel voor bij de aanvraag dat jij als medewerker van Aegon de hoofdaanvrager bent.

Ik wil graag meerdere pakketten aanvragen, krijg ik die dan ook gratis?

Wij bieden per medewerker van Aegon 1 gratis pakket aan. Het is niet mogelijk om meerdere pakketten gratis aan te vragen. Wil je toch graag een extra pakket, dan betaal je hiervoor de reguliere tarieven van Knab.