Knab werkt in jouw voordeel

In 2012 begonnen we Knab. Omdat het beter kon. Simpeler. De eerste online bank van Nederland. Met slimme techniek én een persoonlijke service helpen wij jou alles uit je geld te halen. Ons belangrijkste doel: een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Daarom kozen al ruim 200.000 mensen voor Knab.

Open een rekening

De meeste bezoekers komen voor:

Particuliere rekening Zakelijke rekening Hypotheken Zzp verzekeringen Tips en artikelen

Ideaal voor zzp'ers

Knab heeft de voordeligste rekening voor zzp'ers. Start je onderneming goed met 1.000 gratis transacties per jaar, extra betaal- en spaarrekeningen én startersvoordelen.

Starterspakket

Instant payments!

Met Instant Payments zijn inmiddels een groot deel van je betalingen binnen 5 seconden overgeboekt. 24 uur per dag, ook tijdens het weekend en op feestdagen!

Lees meer

De voordelen van Knab

100% online en toch persoonlijk

Kies zelf hoe je ons wil bereiken. Chat, mail, social media of gewoon de telefoon? Onze ervaren servicedeskmedewerkers staan voor je klaar. 7 dagen per week - ook buiten kantooruren - van 8 tot 22 uur.

Goed inzicht in je financiële situatie

Met slimme tools en alerts krijg je optimaal inzicht in je financiële situatie en kun je geld besparen. Geef zelf aan welke alerts je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld als er gepind wordt in het buitenland, of wanneer je betaalsaldo boven een bepaald bedrag uitkomt.

Een seintje als er een betere deal voor je is

Wij zijn er voor jou. Ben je op zoek naar de hoogste spaarrente, een nieuwe hypotheek of een goed passende schadeverzekering? Wij houden de markt voor je in de gaten en laten je zien waar je het beste uit bent. Ook als dat niet bij Knab is.

Opiness beste service awards 2018

Knab Bieb

In de Bieb vind je slimme tips en handige info in de vorm van artikelen, video’s, checklists en e-books. Zo kom je goed beslagen ten ijs als het gaat om je financiën.

Naar de Bieb

Knab Lab

In Knab Lab lanceren we al onze nieuwe producten en diensten. Samen met klanten bespreken we wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo blijven we altijd optimaliseren.

Naar Knab Lab

Knab Community

Op het forum ontdek jij wat er leeft bij andere klanten van Knab. Ook kun je zelf een bijdrage leveren door vragen te stellen, feedback te geven of ideeën te delen.

Naar het forum